Sponsors
Display # 
# Web Link Hits
1   Link   De Popfotograaf
Popfotograaf.nl is specialist in digitale concertfotografie en fotografeert voornamelijk culturele evenementen en popfestivals.
Onze fotoreportages worden razendsnel afgeleverd op websites, als print of in kant en klare digital images op dvd- of cd rom.
4183
2   Link   Hollandspoor Studio's
HollandSpoorStudio's is een professionele, maar betaalbare,ruim opgezette studio. De regie is 40m2 voorzien van moderne A-Klasse apparatuur en airco. De opname ruimte is 65m2. De relax ruimte is van alle gemakken voorzien. (keuken/tv/dvd/playstation en internet. Het strand is 5 minuten rijden!
4500
3   Link   Cultuurpodium Boerderij
Cultuurpodium Boerderij is net als vele andere poppodia in Nederland ontstaan in de jaren '70 uit de kraakbeweging. In 1975 werd de Boerderij door de gemeente Zoetermeer erkend. In de daaropvolgende jaren ontwikkelde de Boerderij zich van Open Jongeren Centrum naar Cultuurpodium.De Boerderij heeft de beschikking over 2 ruimtes, de grote zaal met een capaciteit van 750 bezoekers (enkel staanplaatsen) en een podiumcafé geschikt voor optredens tot 100 bezoekers
3910
4   Link   Linulex
Linulex is een "internetbedrijf" dat ten dienste van de klant staat, de klant zijn noden, de klant zijn wensen. Bij hen staat de technologie in de eerste plaats ten dienste van de mens en niet andersom.
4264
5   Link   Vereenigde
VEREENIGDE heeft als kernactiviteit het adviseren en het verlenen van uitvoerende diensten op het gebied van de intellectuele eigendom. Dit alles voor externe cliënten. Onder de term intellectuele eigendom vallen zowel het auteursrecht als de industriële eigendom. Het auteursrecht biedt bescherming aan werken van letterkunde (waartoe ook computerprogramma's worden gerekend), wetenschap en toegepaste kunst. Onder industriële eigendom verstaat men octrooien, gebruiksmodellen, siermodellen, kwekersrechten, merken en handelsnamen.
4345
6   Link   YMCA Muziekcentrum
Het YMCA MUZIEKCENTRUM beschikt over een eigen ruime moderne zaal, tot 100 DBA geïsoleerd. Voorzien van allerlei faciliteiten.
Deze grote (muziek) zaal beschikt over diverse geluid, licht technische en multimedia faciliteiten
Behalve het podium is er ook een bar met tap-installatie. De grote zaal heeft een capaciteit van 200 personen (staand) of 125 personen (zitplaatsen)
Ook is er een kleine muziekzaal ingericht als digitale oefenruimte of als repetitie ruimte voor akoestische muziek of cursusruimte voorzien van alle faciliteiten. Deze zaal (met spiegelwand) is ook geschikt gemaakt voor kleine (street)dance groepen.
4658
7   Link   Stichting Vlaggetjesdag
Aan Vlaggetjesdag gaat een lange geschiedenis vooraf. Maar de feestelijkheden rond het begin van de haringvisserij zijn echter nog niet zo oud. Vanaf 1947 heeft Vlaggetjesdag pas een officiële betekenis gekregen. En in 1950 is er ook een Comité Vlaggetjesdag opgericht die de organisatie van Vlaggetjesdag voortaan in handen had.
4137
Banner

Latest Events

Login Form